Bosch Rexroth Pick-up Points

Bosch Rexroth

Soms ligt de oplossing voor technische problemen niet in het aankopen van nieuwe componenten, maar in het herstellen en vernieuwen van bestaande onderdelen. Dankzij de technologie van Bosch Rexroth, een merk dat deel uitmaakt van het industriële concern Bosch, kunnen versleten of kapotte aandrijvingen en besturingen op een snelle en kosteneffectieve manier worden gerepareerd. De herstelde componenten zijn dan zo goed als nieuw, zonder dat er onnodige uitgaven zijn gedaan aan vervangingsonderdelen.

Bosch Rexroth heeft een logistiek programma ontwikkeld om dit herstelproces zo snel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen: de zogenaamde Pick-up Points. Deze Pick-up Points vormen een netwerk van Certified Excellence Partners, die gespecialiseerd zijn in de reparatie van één of meerdere technologieën.

Electric Drives & Controls en Hydraulic Pumps & Motors

De Pick-up Points van Bosch Rexroth zijn er in twee varianten: Electric Drives & Controls en Hydraulic Pumps & Motors. Deze varianten verwijzen naar de specialismen waar de gecertificeerde partners zich op richten.

Het herstellen van een component begint bij een van deze Pick-up Points en eindigt met een ‘als nieuw’ product. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van originele componenten. Dit betekent dat het gerepareerde product weer voldoet aan de specificaties en toleranties van een nieuw product.

Veiligheid en kwaliteit zijn verzekerd

Dankzij de toepassing van originele componenten en het feit dat de reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde specialisten, kunnen we garanderen dat de gerepareerde producten voldoen aan de Safety on Board- en ATEX-richtlijnen. Deze richtlijnen zijn belangrijk voor het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van het product.

Bovendien blijft, in het geval van een reparatie via een Pick-up Point – Electric Drives & Controls, het CE-keurmerk intact. Het CE-keurmerk is een belangrijke indicator van de veiligheid en kwaliteit van een product binnen de Europese Economische Ruimte.

Gecertificeerde partners voor een gegarandeerde kwaliteit

De Certified Excellence partners die deel uitmaken van elk Pick-up Point zijn zorgvuldig geselecteerd. Door middel van speciale trainingen beschikken zij over de juiste kennis en vaardigheden. Daarnaast houden zij zich aan de garanties en kwaliteit die Bosch Rexroth belooft aan zijn klanten.

In een wereld waar duurzaamheid en circulariteit de boventoon voeren, is de mogelijkheid om kapotte of versleten componenten te herstellen een belangrijk voordeel. Bosch Rexroth Pick-up Points geven u de mogelijkheid om deze voordelen te benutten. Dit niet alleen ten gunste van uw budget, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor reparatie in plaats van vervanging, draagt u bij aan het verminderen van afval.

Nieuwe mogelijkheden met Bosch Rexroth

De Bosch Rexroth Pick-up Points bieden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die te maken hebben met technische problemen. Door te kiezen voor reparatie in plaats van vervanging besparen ze kosten. Daarbij kunnen ze ook nog eens profiteren van de kennis en ervaring van de gecertificeerde partners van Bosch Rexroth. De herstelde componenten zijn net zo goed als nieuw, waardoor de bedrijfsprocessen soepel kunnen blijven verlopen zonder onnodige onderbrekingen.

Gecertificeerde expertise en originele componenten: de sleutel tot kwaliteit

De reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde specialisten die gebruik maken van originele componenten en volgens vastgestelde protocollen en systemen werken. Dit zorgt ervoor dat de originele fabrieksgarantie weer van kracht is na de reparatie.

Commitment aan Bosch Rexroth garanties en kwaliteit

Elke Pick-up Point is toegewijd aan de Bosch Rexroth garanties en kwaliteitsstandaarden. Dit betekent dat zij zich committeren aan het leveren van uitstekende service en kwalitatieve reparaties, die voldoen aan de hoge standaarden die Bosch Rexroth aan zijn klanten belooft.

De Bosch Rexroth Pick-up Points leveren een uitstekende service en kwalitatieve reparaties. Zij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun technische problemen snel en efficiënt op te lossen. Zonder onnodige kosten te maken voor nieuwe onderdelen. Bovendien dragen zij bij aan een duurzamere en circulaire economie, door het hergebruik van componenten te bevorderen. Deze combinatie van voordelen maakt de Bosch Rexroth Pick-up Points een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor hun technische problemen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.