Bosch Rexroth installeert nieuwe testbank bij MH Hydraulics

Testbank

MH Hydraulics vernieuwt haar werkplaats en vervangt de oude testbank door een nieuwe, volledig up-to-date en in lijn met de laatste stand van de techniek. Het gaat om een dubbele testbank met 380 kW en 130 kW elektrisch gedreven met frequentieomvormer voor een toerental van 0 tot maar liefst 3000 omwentelingen per minuut. Met een maximale testdruk van 500 bar.

Testbank voor alle merken en conform de fabricage eisen

De testbank is ontworpen om alle merken hydraulische pompen te testen, zowel voor open als gesloten circuits. Er is een handmatige en een automatische fabrieks-testcyclus instelbaar. Klanten krijgen na reparaties de Bosch Rexroth fabrieksgarantie.

Tevens draagt de testbank bij aan een circulaire economie, waarbij Bosch Rexroth en MH Hydraulics streven naar een duurzame economie voor de toekomst.

Geïnstalleerd en opgeleid

De nieuwe testbank is geïnstalleerd door Rexroth. Er is een databank en digitale verbinding met de Rexroth fabrieken. Bovendien zijn de  werkplaatsmedewerkers van MH Hydraulics opgeleid door het Rexroth team, zodat zij volledig op de hoogte zijn van alle mogelijkheden.

Enige Nederlands repair center

Sinds januari 2020 is MH Hydraulics in Spijkenisse gecertificeerd als hét repair center van Rexroth in Nederland. “Wij van MH Hydraulics zijn heel blij dat onze werkplaats en testbank voldoen aan de modernste technieken. Inmiddels werken we met de testbank en kan ik ook daarin bevestigen dat deze volledig naar verwachting werkt en we erg tevreden zijn in het gebruik!”, aldus Anand Phagoe van MH Hydraulics.

Meer informatie bij Bosch Rexroth

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie