ASRock industrial introduceert nieuwe edge AIoT iEPF-9030S/iEP-9030E-serie

ASRock industrial

ASRock Industrial introduceert met trots de iEPF-9030S/iEP-9030E-serie, een robuust Edge AIoT-platform dat is uitgerust met Intel Core-processors van de 14e generatie (Raptor Lake-S Refresh) met R680E/H610-chipsets. Deze krachtige combinatie ondersteunt tot 24 cores/32 threads, wat zorgt voor een geoptimaliseerde prestatie aan de rand van het netwerk.

De serie van ASRock Industrial onderscheidt zich door zijn indrukwekkende rekenkracht, verbeterde versnelling voor Edge AI en een aanzienlijke geheugencapaciteit. Dit met ondersteuning voor dual channel DDR5-5600MHz tot 96GB. De iEPF-9030S/iEP-9030E-serie biedt een uitgebreid aanbod aan industriële I/O’s en uitstekende RF-connectiviteit met ondersteuning voor 5G/4G LTE, Wi-Fi 6E en BT 5.3. Tevens heeft het real-time TSN/TCC-mogelijkheden en flexibele uitbreidingsmogelijkheden, met name in de iEPF-9030S-serie. De werking is beveiligd binnen een breed temperatuurbereik van -40°C tot 75°C (iEPF-9030S-serie), met een robuust vermogensontwerp en hoge schok- en trillingsbestendigheid, wat zorgt voor veerkracht in zware industriële omgevingen.

Nieuwe serie van ASRock Industrial voor diverse industriële toepassingen

Door zijn capaciteit voor werklastconsolidatie is de serie van ASRock Industrial ideaal voor diverse industriële toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn fabrieks- en machineautomatisering, AI AOI-systemen, robotica, bewegingscontrole, bewakings- en beveiligingssystemen, slim vervoer en infrastructuur en meer.

De iEPF-9030S/iEP-9030E-serie beschikt over uitstekende I/O-connectiviteit en real-time computing met TSN/TCC. Tevens biedt het veel I/O’s, waaronder tot zes USB 3.2 Gen 2×1-poorten, en visuele uitmuntendheid met Intel UHD Graphics 770 die een maximale resolutie van 4096×2160 @60Hz ondersteunt. Daarnaast zijn er diverse opslagopties beschikbaar, waaronder vier SATA3-poorten die RAID 0/1/5/10 ondersteunen.

Met extra sockets voor RF-modules van ASRock Industrial die onder andere 4G LTE, 5G, Wi-Fi 6E en BT 5.3 ondersteunen, integreert het platform acht SMA-connectoren voor R&F-antennes en twee Nano-SIM-kaartslots. In de iEPF-9030S-serie bieden flexibele uitbreidingsslots plaats aan diverse uitbreidingskaarten om te voldoen aan industriële gebruiksgevallen.

Robuust en duurzaam

De compacte iEP-9030E-serie en de ruimte-optimaliserende iEPF-9030S-serie zijn uitgerust met een robuust vermogensontwerp. Tevens zijn ze duurzaam en zijn ze afgestemd op industriële omgevingen. De ASRock Industrial modellen ondersteunen een breed ingangsspanningsbereik van 9V tot 36V VDC. Bovendien bieden ze 80V piekbescherming. Deze modellen opereren betrouwbaar over een breed temperatuurbereik. Ze hebben een hoge schok- en trillingsbestendigheid. Daarnaast voldoen ze aan de EMC EN61000-6-4/-2 normen. Beide zijn CE en FCC klasse A gecertificeerd. Ook beschikken ze over TPM 2.0 aan boord voor uitgebreide beveiliging.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.