3D-Print de Kerstman op de Noordpool? (video)

Kerstman Kerstfilm award

De kerstwensen en dito filmpjes vliegen je deze dagen om de oren. De ene is leuker dan de andere, maar het bedrijf Parts On Demand spant de kroon met het ‘out of the 3D box denken’. Zij trokken de stoute kerstschoenen aan, bedachten een goed verhaal met een duidelijke boodschap, nodigden de kerstman met een bedenkelijke unibrow uit en gingen er voor. Briljant! Oordeel zelf en bekijk het filmpje.

De innovatieve kerstboodschap van de Kerstman… en Parts On Demand

In deze tijd van het jaar worden we overspoeld met kerstwensen en bijbehorende filmpjes. Sommige zijn leuker dan andere, maar het bedrijf Parts On Demand heeft een unieke draai gegeven aan hun kerstboodschap door ‘out of the 3D box’ te denken. Zij combineerden innovatie met traditie door de Kerstman uit te nodigen voor een bijzonder project.

Het innovatieve Kerstman project

Parts On Demand is een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D-printen. Tijdens de kerstperiode kozen ze ervoor hun technologische expertise in te zetten. Ze wilden een boodschap overbrengen die aansloot bij deze feestelijke tijd. Daarom nodigden ze de Kerstman uit. Deze rol werd gespeeld door een heer die velen ongetwijfeld al kennen. Vervolgens creëerden ze een verhaal met een heldere boodschap.Het resultaat is een briljant filmpje dat aantoont hoe technologie en traditie hand in hand kunnen gaan.

Het belang van innovatie

In een wereld die voortdurend verandert, is het belangrijk voor bedrijven om innovatief te blijven. Parts On Demand heeft dit begrepen en gebruikt hun kennis van 3D-printen om een unieke kerstboodschap te creëren. Dit toont aan dat het bedrijf niet alleen een leider is in hun vakgebied, maar ook in staat is om op een creatieve manier te communiceren met hun doelgroep.

De kerstperiode is een tijd van traditie, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor innovatie. Parts On Demand heeft dit perfect gedemonstreerd door hun technologische expertise te combineren met een traditioneel figuur zoals de Kerstman. Bekijk het filmpje en oordeel zelf over deze innovatieve aanpak. Het is duidelijk dat dit bedrijf niet alleen de technologie van de toekomst beheerst, maar ook in staat is om op een creatieve en betekenisvolle manier te communiceren.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Dossier - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.