G-Win serie Panel Pc’s van Winmate

Winmate G-WIN

Duranmatic brengt van Winmate, marktleider in industriële pc en display oplossingen, de nieuwe G-Win IP67 serie Panel Pc’s. De nieuwe serie heeft een volledig vlakke voorzijde gekregen, zowel bij PCAP-touch als bij resistief touch (drukgevoelig).

Winmate G-WIN voor industrie en landbouwsector

De Winmate G-WIN serie is op maat gemaakt voor zware voertuigen zoals graafmachines, tractoren en kranen en heeft een robuuste behuizing ideaal voor gebruik in de industrie en landbouwsector. De pc’s zijn bestand tegen extreme schokken en trillingen volgens MIL-STD-810F/G normen en een IP67 afdichting voor stof- en waterbestendigheid.

De Winmate G-WIN IP67 Series Panel pc is verkrijgbaar in verschillende schermformaten van 15 tot 21.5 inch en is uitgerust met de 12e generatie krachtige Intel Core i5-1235U Deca-core processor met een maximale kloksnelheid van 4.4GHz. Voor de lichtere toepassingen, bijvoorbeeld een web of HMI-applicatie, is er een variant met Dual of Quad Core Celeron processor.

1000 nits

Het display is zeer goed afleesbaar in alle lichtomstandigheden zowel binnen als buiten door de helderheid van 1000 nits. Een fanless behuizing met passief koelsysteem verbeterd de betrouwbaarheid voor industrieel gebruik.

De Winmate G-WIN Panel Pc’s zijn verkrijgbaar met of zonder touchscreen en uitgevoerd met diverse I/O-interfaces wat deze pc ruim inzetbaar maakt in verschillende industriële toepassingen, montage geschiedt doormiddel van VESA.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie