Vision en palletiseer cobot oplossingen van Yaskawa op Empack

Hybride cobot Palletiseer cobot tTchnologische vernieuwingen

Tijdens de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch van 5 – 6 april 2023 zal Yaskawa met verschillende cobot en robot oplossingen aanwezig zijn. Op stand A04 in hal 2 kunnen bezoekers de uitgebreide mogelijkheden ervaren van hun palletiseer cobot in combinatie met de gebruiksvriendelijke Smart Pendant.

Palletiseer cobot

Via de PalletBuilder software op de Smart Pendant kan een grote productvariëteit gepalletiseerd en ge-depalletiseerd worden, bijvoorbeeld met de HC10 cobot, zoals op de Yaskawa stand wordt gedemonstreerd. PalletBuilder ondersteunt alle conventionele grijpers en de configuratie van de grijperzone kan voor elke individuele cyclus worden aangepast. Vanwege de gebruiksvriendelijke configuratie, setup en maatwerk is een snelle integratie van gerobotiseerd palletiseren mogelijk.

Naast cobots heeft Yaskawa uiteraard al meer dan 40 jaar ervaring met de productie van robuuste en betrouwbare industriële robots, geleverd vanuit de Europese robotfabriek waardoor korte levertijden kunnen worden gegarandeerd. Één van de robots die uit onze Europese fabriek komt, de GP25-12 handlingsrobot, zal ook worden gedemonstreerd op de Yaskawa stand.

Tijdens de Empack kunnen meer Yaskawa cobots gevonden worden, zoals bij onze partner DH Automation op stand E19 in hal 3. Op de stand van DH zal een palletiseer cobot te zien zijn met daarin een HC20 cobot, die vanaf een zeer beperkte ruimte tot vrachtwagenhoogte kan stapelen. Tevens kunnen bezoekers op stand D34 in hal 1 bij partner Robertpack terecht voor een demonstratie met een HC20 cobot.

De ervaren adviseurs van Yaskawa staan u graag te woord om uw uitdagingen op het gebied van productie automatisering en de palletiseer cobot te bespreken. Yaskawa Benelux is te vinden in hal 2, stand A04.

Meer informatie over deze palletiseer cobot en andere cobots bij Yaskawa

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.