Nieuwe veelzijdige IO-Link signaalzuil van Murrelektronik

IO-Link signaalzuil

Murrelektronik heeft de Modlight60 Pro-RGB IO-Link signaalzuil geïntroduceerd. Dit apparaat combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid om een optimale oplossing te bieden voor complexe signaleringsbehoeften in diverse industrieën zoals de automotive, intralogistiek, werktuigmachines, verpakking en de halfgeleiderindustrie.

Geavanceerde technologie in een compact ontwerp

De signaalzuil kenmerkt zich door zijn 20 RGB-ledsegmenten die voorzien zijn van 21 aanpasbare kleuren en 10 verschillende lichtpatronen. Dit stelt gebruikers in staat om met gemak visuele signalen te creëren die opvallen en duidelijk onderscheidbaar zijn. Zelfs in de meest uitdagende omgevingsomstandigheden. De helderheid van de leds is variabel instelbaar, met een ecomodus die de helderheid met 50% vermindert om energie te besparen zonder de zichtbaarheid te compromitteren.

De Modlight60 Pro RGB biedt veel configuratiemogelijkheden zonder uitgebreide setup. Je sluit de zuil snel aan met een standaard M12-kabel en hij werkt meteen. zonder IO Device Description (IODD) nodig te hebben. Het is ook mogelijk om de leds te beheren via twee verschillende IODD’s. Daardoor ontstaan er nog meer aanpassingsmogelijkheden voor specifieke toepassingen.

Voorzien van een IP65-certificering, is de signaalzuil stof- en spatwaterdicht, wat hem geschikt maakt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid onder zware bedrijfsomstandigheden. De zuil is ook uitgerust met een zoemer die 8 verschillende tonen kan produceren, ideaal voor omgevingen waar visuele signalen aangevuld moeten worden met auditieve cues.

Dankzij de intuïtieve configuratiemogelijkheden kunnen gebruikers de zuil aanpassen om te voldoen aan diverse operationele vereisten. In de stapelmodus verdeel je de ledsegmenten in maximaal vijf secties. Zo configureer je een traditionele signaalzuil die specifieke zones of functies in de werkruimte accentueert. De automatische schaalfunctie en de segmentmodus bieden extra gebruiksgemak door automatische aanpassingen en individuele segmentcontroles.

Met zijn geavanceerde functies en veelzijdige toepassingsmogelijkheden vormt de Modlight60 Pro RGB IO-Link signaalzuil een interessant component voor elke moderne industrie.

Meer informatie bij Murrelektronik

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.