SICK deTem4 LT Muting A/P: flexibel kant-en-klaar mutingsysteem

Muting

De deTem4 inloopbeveiligingsschermen zijn samen met de juiste SICK-sensoren de ideale combinatie voor mutingtoepassingen. Zo worden mens en materialen goed uit elkaar gehouden. Alleen kostte het samenstellen, instellen en uitlijnen altijd wel veel moeite. Met het nieuwe en zeer flexibele kant-en-klaar systeem deTem LT Muting A/P behoort dat tot de verleden tijd.

Dankzij de uitrusting met vooraf geassembleerde mutingsensoren laat het systeem zich snel en eenvoudig installeren en integreren – ook in een compacte fabrieksomgeving. Dankzij het Active/Passive-principe is slechts een eenzijdige bedrading nodig.

Het mutingsysteem is er in een L-muting (exit only) en een T-mutinguitvoering. Zijn er positieaanpassingen nodig? Geen probleem: de mutingsensoren van deTem4 LT Muting A/P laten zich makkelijk verplaatsen. Daarmee biedt SICK binnen zo’n vaste setting enorm veel flexibiliteit.

Met de aanschaf van de deTem4 LT Muting A/P gaat ook de productiviteit flink omhoog. De vele diagnostische mogelijkheden brengen procesoptimalisaties zo binnen handbereik. En dankzij de alom zichtbare statusindicator kan stilstand direct worden gesignaleerd en verholpen. Dat scheelt heel wat downtime. Daarvoor zorgt ook de lokale resetmogelijkheid.

Ook administratief zorgt de deTem4 LT Muting A/P voor enige verlichting. In plaats van tientallen losse onderdelen volstaat nu één artikelnummer.

SICK deTem4 LT Muting A/P kerninformatie

  • Geïntegreerd mutingsysteem met vooraf geassembleerde mutingsensoren voor muting binnen een geautomatiseerde materiaalstroom
  • Voorgedefinieerde mutingparameters
  • 4-straals inloopbeveiliging met 3,2 m scanbereik
  • NFC en SICK Safety Assistant-app voor toegang tot diagnostische data
  • Eenvoudig aansluiten en mogelijkheid voor ‘herstart interlock’en ‘muting enable’ signaal
  • Geïntegreerde statusindicator: LED bovenop
  • Toepassingsgebieden: verpakkingsindustrie en intralogistiek

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie