Security-routers maken OT-netwerken veilig

Security-routers

De nieuwe GBit-security-routers FL mGuard 2102 en FL mGuard 4302 van Phoenix Contact combineren mGuard-security-software met krachtige hardware.

Ze worden gebruikt om industriële netwerken te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of het binnendringen van schadelijke software.

Met hun verhoogde datatransport van bijna 1000 Mbit/s creëren de security-routers een hoger beveiligingsniveau zonder enige beperking van het dataverkeer. De mGuard-security-technologie maakt de controle en bescherming van de communicatie binnen productienetwerken mogelijk. De GBit-security-routers zijn functioneel compatibel met de huidige mGuard-modulen. Dit maakt ze gemakkelijk te gebruiken in bestaande toepassingen.

De FL mGuard 2102 is bij uitstek geschikt voor machine- en installatiebouwers die naast veilig onderhoud op afstand ook een snelle integratie in het productienetwerk nodig hebben. Met de FL mGuard 4302 is naast de beveiliging van de OT-netwerkinfrastructuur ook het efficiënte beheer van vele mGuard-security-routers binnen een installatie mogelijk.

Meer informatie bij Phoenix Contact

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie