RGB/RGBW-ledstrips via ASi-5 eenvoudig en voordelig aansturen

Ledstrips

Met de nieuwe actieve verdelers ASi-5 BWU4083 en BWU4101 zijn nagenoeg alle gangbare (digitale) ledstrips probleemloos aan te sturen – dankzij de aparte profielen voor RGB en RGBW en de intuïtieve configuratie via de cyclische data. Een bijkomend voordeel: Door de modulaire techniek zijn de ledstrips flexibel aan te sluiten; de ledstrips worden via AUX gevoed.

Voordelen van de RGB/RGBW-ledstrips via ASi-5

  • Flexibel inzetbaar – Onze ledstripmodules zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze zijn compatibel met nagenoeg alle gangbare ledstrips en zijn flexibel qua aansluitmogelijkheden.
  • Eenvoudig te parametriseren – RGB en RGBW zijn naar keuze als ASi-5-profiel te configureren. De strips worden gewoon via de cyclische data aangestuurd.
  • Talloze configuratiemogelijkheden – Naargelang de ledstripmodule zijn er tot 4,2 miljoen kleuren en verschillende instelopties beschikbaar, zoals knipper- of looplicht
  • Beproefde ASi-voordelen – Tot 70 procent lagere bedradingskosten ten opzichte van oplossingen met ronde kabels, uiterst eenvoudige installatie door de priktechniek en een grote keuzevrijheid bij de topologie.

Meer informatie bij Bihl+Wiedemann

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie