Nieuwe Easy UPS 24V DC DIN industriële RailUPS

RailUPS

Schneider Electric, leverancier in de digitale transformatie van energiebeheer en -automatisering, introduceert de nieuwe 24V DC Easy DIN RailUPS. De nieuwe Easy-UPS is ontwikkeld voor commerciële en industriële omgevingen waar stroomuitval een risico vormt voor de bedrijfsvoering.

De RailUPS minimaliseert de uitvaltijd en beschermt apparatuur, wat leidt tot minder machineonderhoud en een betere controle over de industriële infrastructuur. De nieuwe 24V DC Easy DIN Rail-UPS industriële uninterruptable power supply (UPS) van Schneider Electric is speciaal ontworpen voor machinebouwers en systeemintegrators en wordt gepresenteerd tijdens de Hannover Messe.

“Bij het plannen van stroombeveiliging en batterijback-up in commerciële en industriële applicaties moeten operators zich richten op de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening en rekening houden met de hoge kosten van uitvaltijd”, zegt Vincenzo Salmeri, VP, Commercial and Industrial, Secure Power Division bij Schneider Electric. “Wanneer de stroomvoorziening niet onder controle is, kan dit leiden tot veel problemen, zoals gegevensverlies en het volledig moeten herstarten van automatiseringsmachines na uitval. De RailUPS van Schneider Electric geeft operators in commerciële en industriële omgevingen controle dankzij bewaking en beheer op afstand.”

Belangrijkste voordelen van de RailUPS

  • Minimale uitvaltijd en bescherming van apparatuur: Batterijback-up om de uptime van controllers en HMI’s te garanderen en schade aan apparatuur als gevolg van slechte stroomkwaliteit te minimaliseren.
  • Minder machineonderhoud: Bespaar data en programma’s door apparatuur uit te schakelen met behulp van 0-5V-signalen van de relaiscontacten en elimineer de noodzaak om automatiseringsmachines te herstarten na stroomuitval.
  • Schaalbare runtime: Voeg tot vier extra batterijpakketten toe voor extra runtime tijdens langdurige stroomonderbrekingen.
  • Betere controle over industriële infrastructuur: Beheer en diagnosticeer de UPS met relaiscontacten, en controleer de UPS-status met LED-indicatoren

De nieuwe Easy-UPS 24V DC DIN industriële RailUPS is rechtstreeks bij Schneider Electric verkrijgbaar of via de elektrotechnische en industriële kanalen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie