Connectoren voor de geautomatiseerde productie

Connexis

De nieuwe crimpgebaseerde wire-to-board connectorserie Connexis voor kabelassemblages van Phoenix Contact optimaliseert de geautomatiseerde productie en zorgt zo voor snelheid en precisie bij de printplaatverbinding.

Dankzij een optische codering op de connector is de montage in de eigen productie of in het veld duidelijk. Klanten kunnen ook kiezen uit een groot aantal individuele bedrukkingen. Om foutief insteken uit te sluiten, biedt Phoenix Contact gepolariseerde connectoren en basiselementen aan. U heeft de keuze uit maximaal drie polarisaties.

Het assortiment van Connexis bestaat uit connectoren en basiselementen in horizontale of verticale aansluitrichting alsmede uit wanddoorvoeren. Dit maakt zowel apparaataansluitingen als vrijhangende verbindingen via connector en busconnector mogelijk. De crimpcontacten zijn verkrijgbaar voor aders van AWG 28 tot AWG 14. Met de rastermaten 2,5 mm, 3,81 mm en 5,08 mm zijn de connectoren in de reeksen D21, D31 en D32 geschikt voor uiteenlopende signaal- en laagspanningsvoedingen.

Meer informatie over deze connectoren uit de Connexis serie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie