LEMO’s nieuwe geavanceerde hogesnelheid connectoren

Hogesnelheid connectoren

LEMO breidt zijn hogesnelheid datatransfer programma uit met de release van de USB 3.1 en Single Pair Ethernet (SPE) hogesnelheid connectoren.

Hogesnelheid connectoren USB protocol

LEMO vult zijn bestaande USB 2.0 compliant programma aan met een nieuwe reeks USB 3.1 connectoren met datatransfersnelheden tot 10 Gb/s.

Hun hoogwaardige inserts zorgen voor optimale afscherming en absolute signaalintegriteit. Ze zijn verder uitgerust met een paar USB 2.0 contacten om achterwaartse compatibiliteit te garanderen, alsmede met een laagspanningscontact.

Ethernet protocol

LEMO breidt eveneens zijn Ethernet compliant programma uit dat 1000 Base-T4 & 10G Base-T4 compliant oplossingen omvat, met een nieuwe reeks Single Pair Ethernet hogesnelheid connectoren met datatransfersnelheden tot 1 Gb/s. Deze miniatuurmodellen, leverbaar met 1 of 2 hogesnelheid SPE paren, garanderen robuuste, veilige en duurzame compacte integraties.

De nieuwe configuraties voor zowel USB 3.1 als Single Pair Ethernet garanderen hoogwaardige en betrouwbare hogesnelheid interconnectie oplossingen voor zowel binnen- als buitenomgevingen, waar absolute signaalintegriteit nodig is. De hogesnelheid connectoren zijn leverbaar in de door LEMO in het veld bewezen B, K en T series.

Dankzij zijn expertise en kabelassemblage mogelijkheden, is LEMO beschikbaar om te assisteren bij de levering van complete interconnectie oplossingen. Met zijn nieuwste USB en Ethernet modellen continueert LEMO een reeds lang gevestigd specialisme op het gebied van hogesnelheid datatransmissie.

Meer informatie bij LEMO

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.