Getac introduceert nieuwe generatie f110 en k120 tablets

Getac f110

Getac lanceert vandaag de volgende generatie F110 en K120 tablets, die volledig robuuste betrouwbaarheid combineren met een reeks krachtige nieuwe upgrades, voor uitzonderlijke prestaties en efficiëntie in het veld.

Getac’s succesvolle F110 model staat al sinds lange tijd aan de top van robuust tabletontwerp, en is zeer in trek bij gebruikers in diverse sectoren en industrieën. De nieuwe F110 bouwt voort op dit fundament, door nog betere verwerkingskracht, helderheid en connectiviteit te bieden, samen met uitstekende energie-efficiëntie voor prestaties tijdens een volledige werkdienst in verschillende uitdagende binnen- en buitenwerkomgevingen.

Krachtig en veelzijdig

Belangrijke kenmerken van de 11,6-inch F110 tablet zijn onder andere een geüpgrade Intel CoreTM 13e geneneratie i5/i7 processor, met Intel UHD Graphics voor een hogere verwerkingssnelheid en betere grafische prestaties. De 12,5-inch K120 tablet heeft een krachtige Intel i5/i7 processor met ingebouwde Iris Xe graphics. Daarnaast bieden beide apparaten een ultrahelder 1.200 nit LumiBond scherm, met multitouch functies (touch, handschoen, pen en optionele digitizer) voor optimale productiviteit in weersomstandigheden variërend van volle zon tot regen en sneeuw.

Voor maximale mobiliteit en productiviteit kunnen de F110 en de K120 worden gecombineerd met een breed scala aan Getac-accessoires, zoals een afneembaar toetsenbord, stevige draaggrepen en vaste voertuigdocks.

F110 en K120 met uitstekende connectiviteitsopties

Snelle en betrouwbare communicatie op afstand is een crucial onderdeel van veldoperaties in sectoren zoals defensie en olie- & gasproductie/-exploratie. De nieuwe generatie F110 en K120 bieden daarom ook standard een breed scala aan uitstekende connectiviteitsopties. Het betreft onder andere Intel wifi 6E AX211, 802.11ax en Bluetooth 5.3, zodat personeel snel kan communiceren met collega’s en waar nodig data kan delen. Connectiviteit kan worden uitgebreid met optionele 4G LTE en 5G Sub-6 modules (dual SIM- ontwerp met zowel een fysieke SIM als een e-SIM), terwijl een 5MP webcam duidelijke en gedetailleerde beelden biedt tijdens videogesprekken of begeleiding op afstand.

De standaard toevoeging van twee ThunderboltTM 4 Type-C poorten voor de K120 tablet en de Dual SIM kaartslot (Micro-SIM, 3FF en e-SIM) zorgt voor nog meer end-to-end mogelijkheden, terwijl een verwisselbare SSD een veilig en flexibele manier biedt om onderweg gegevens te beheren.

Verbeterde energie-efficiëntie en veldbetrouwbaarheid

Veldprofessionals in sectoren zoals nutsvoorzieningen en productie hebben betrouwbare digitale apparaten nodig die complete diensten kunnen draaien, zelfs wanneer de toegang tot stroom of oplaadfaciliteiten beperkt is. De nieuwe generatie F110 tablet beschikt over een DDR5 geheugen (tot 32GB), voor een hogere basissnelheid en lager stroomverbruik dan vorige generaties, wat het een ideaal apparaat voor een complete werkdienst maakt. Men kan de gebruiksvriendelijke hot swappable batterijen waar nodig ook gemakkelijk in het veld vervangen. Als er nog meer gebruikstijd nodig is tussen twee laadbeurten, is de F110 compatibel met Getac’s optionele hoogwaardige Li-ion batterijen.

Zowel de F110 als de K120 tablet bieden de nodige robuuste betrouwbaarheid. MIL-STD-810H, IP66 certificering en een valbestendigheid tot 1m80 maken beide tablets ideaal voor het gebruik in uitdagende werkomgevingen waar het risico op stoten, vallen en morsen veel groter is.

“Nu steeds meer robuuste sectoren de digitale transformatie omarmen, hebben bedrijven vaker apparaten nodig om traditionele geschreven processen in het veld, op de fabrieksvloer, bij afgelegen faciliteiten en op diverse andere locaties te vervangen,” zegt James Hwang, CEO van Getac Technology Corporation. “Deze generatie volledig robuuste F110 en K120 tablets bieden nieuwe functies en verbeteringen waardoor veldprofessionals in één keer de klus kunnen klaren, zelfs wanneer ze te maken hebben met ongunstige omstandigheden en locaties.”

Meer informatie bij Getac

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie