Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maritime Industry

23 mei 2023 van 13:00 tot 25 mei 2023 van 21:00

Maritime Industry – vakbeurs voor de maritieme sector

Maritime Industry vakbeurs voor de binnenvaart, scheepsbouw, scheepuitrusting, elektronica, constructie, bunkerstations, handel- en bevrachting en rederijen.

Partijen uit de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, veiligheid, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, infrastructuur, brancheorganisaties, interieurbouw en scheepsbouw.

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de gehele maritieme sector. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in drie dagen tijd ruim 10.000 vakprofessionals.

Maritime Industry is al 15 jaar een begrip in de Benelux en daar zijn wij trots op. Trots op het ondernemerschap, de innovaties en samenwerkingen. In de stands, maar ook tijdens interactieve kennissessies en demonstraties ontdekt u de diversiteit van de maritieme sector.

Tijdens de komende editie zullen wij ons onder andere focussen op vergroening, alternatieve brandstoffen en autonoom varen. Door het groeiende aantal exposanten en bezoekers is er 2000m2 beursvloer bijgebouwd, voor een nog betere beursbeleving.

Waarom bezoeken?

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de maritieme sector. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 400 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

Wij heten u van harte welkom tijdens de drie beursdagen in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wie zien u graag (terug) als bezoeker tijdens Maritime Industry 2020.

Actuele themagebieden

Tijdens de beurs wordt op actuele thema’s ingespeeld. Zo kunt u het kennisprogramma bezoeken waar wordt ingespeeld op vergroening, emissie-eisen, personeelstekort en het veranderende klimaat. Daarnaast tonen exposanten tijdens Maritime Industry volop vernieuwingen, trends en innovaties.

Gegevens

Begin:
23 mei 2023 van 13:00
Einde:
25 mei 2023 van 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.maritime-industry.nl/

Organisator

Easyfairs
Bekijk de site van Organisator
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl