Eenvoudig machineproblemen opsporen met Ewon Talk2M Visualization

Machinebouw Machineproblemen AI en machineveiligheid Verordening (EU) 2023/1230

HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization waarmee machinebouwers machineproblemen eenvoudig kunnen opsporen en de algehele efficiëntie van de apparatuur kunnen verbeteren.

Talk2M Visualization biedt machinebouwers een snelle en kostenefficiënte manier om machinedata te visualiseren en dashboards van historische data te maken samen met meldingen en rapportages. Deze kant-en-klare IoT oplossing met het inzichtelijk maken van machineproblemen vereenvoudigt en verbetert de aan machines gerelateerde besluitvormingsprocessen.

Hogere eisen aan machinebouwers

Industriële machines moeten gedurende hun hele levensduur worden onderhouden en ondersteund, maar onderhoud kan duur uitvallen, omdat klanten steeds meer ondersteuning verwachten en machinestilstand door machinegebruikers niet wordt geaccepteerd. Bovendien willen machinebouwers dat hun onderhoudstechnici grotere volumes aan machines kunnen beheren. Om concurrerend te blijven, moeten ze bovendien hun machines uitbreiden met een hoogwaardige ondersteuningsinfrastructuur. Machineproblemen zijn hier vaak het gevolg van.

Om de winst van een groeiend klantenbestand optimaal te benutten zonder de kosten te hoeven verhogen, is volledig inzicht in de prestaties en de gezondheid van een machine bepalend. Visualisering van de waardevolle machinedata, levert machinebouwers en hun onderhoudstechnici de informatie en het inzicht, die nodig zijn om hun ondersteuning verder te verbeteren, machineproblemen op te lossen en betere beslissingen te nemen.

Nieuwe visualisatiefunctionaliteit in de Ewon cloud

De nieuwe Talk2M visualisatiefunctionaliteit stelt machinebouwers in staat om machinedata eenvoudig te visualiseren en op basis daarvan machineproblemen en trends te bestuderen, dashboards te maken, alarmen in te stellen en gebruiker-gestuurd toegang te bieden tot elk aspect van de machines van hun klanten. De machinedata worden verzameld door een Ewon Flexy gateway die op zijn beurt is verbonden met de bewezen en vertrouwde industriële cloudoplossing Ewon Talk2M. Op dit moment zijn al meer dan 400.000 machines via Talk2M verbonden.

“Met deze nieuwe visualisatiefunctionaliteit kunnen machinebouwers de beschikking krijgen over een geavanceerde, veilige en complete ondersteuningsoplossing, zelfs als hun bedrijf klein is”, aldus Sébastien Thinnes, Product & Marketing Director bij HMS Networks Business Unit Ewon. De nieuwe visualisatiefunctionaliteit is zonder extra kosten beschikbaar voor alle gebruikers van Talk2M Pro.

Meer informatie bij HMS Networks

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie