Draagbare printers van Brady nog krachtiger

Draagbare printers

De nieuwe M610, M611 en M710 draagbare printers van Brady Corporation bieden de snelheid, veelzijdigheid en duurzaamheid om elke labelingtaak goed en overal uit te voeren.

Om gebruikers maximaal te ondersteunen, bieden de nieuwe draagbare printers van Brady talloze labelontwerpmogelijkheden – via het ingebouwde toetsenbord, via PC en via de smartphone. Deze ontwerpen kunnen afgedrukt worden op de meest uiteenlopende labelmaterialen, formaten en kleuren, afgestemd op elke identificatieopdracht. De drie printers herkennen onmiddellijk elk geladen materiaal, kalibreren automatisch en waarschuwen wanneer een labelontwerp een andere labelgrootte nodig heeft.

Werk zoals uw werk vereist

Met de nieuwe high-end draagbare printers van Brady bepalen gebruikers zelf hoe ze labels willen maken. De printers beschikken over labelontwerpwizards die gebruikt kunnen worden met het ingebouwde toetsenbord, beschikbaar in alle toetsenbordindelingen. Labels kunnen ook ontworpen worden op een PC met Brady Workstation, opgeslagen worden op de printer of via wifi naar de printer worden gestuurd wanneer dat nodig is.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe printers is ongetwijfeld dat ze allemaal bediend kunnen worden met een smartphone, mits de gratis Expreslabels mobile app van Brady is geïnstalleerd. De app maakt labelontwerp uiterst eenvoudig, praktisch en snel op elk recent smartphonemodel. Afhankelijk van de taakvereisten kunnen gebruikers voorgesneden labels of continue rollen laden die na het printen automatisch kunnen worden gesneden. Voor grote printopdrachten biedt Brady compatibele bulkrollen waarmee de draagbare printers snelheden tot 76 mm per seconde kunnen halen.

Creëer premium labels, overal met draagbare printers

Brady biedt duizenden labelopties, waaronder algemene identificatiematerialen en zeer gespecialiseerde oplossingen voor maximale betrouwbaarheid in specifieke omgevingen. Dankzij de grootste keuze aan labelmaterialen, formaten en kleuren kunnen gebruikers alles duidelijk en betrouwbaar identificeren met één enkele labelprinter.

De M610, M611 en M710 zijn ontworpen voor gebruik op locatie en in veeleisende werkomstandigheden. Ze zijn duurzaam en robuust en bestand tegen een stootje. Alle printermodellen zijn bestand tegen een val van 1,8 meter en schokbestendig volgens militaire normen. Ze zijn voorzien van een oplaadbare lithium-ionbatterij waarmee gebruikers de hele dag kunnen printen, tot ongeveer 4500 labels met een volle batterij.

Een geavanceerde labelervaring

De nieuwe draagbare labelprinters van Brady openen een wereld van nieuwe labelingmogelijkheden voor de ultieme labelervaring. Duizenden Brady Authentic-labelmaterialen worden automatisch herkend door de printer, door Brady Workstation op de pc van de gebruiker en door de Expreslabels mobile app op een smartphone. De printerinstellingen worden automatisch aangepast en de Brady Workstation-software en de Expreslabels mobile app voor labelontwerp houden onmiddellijk rekening met het geladen materiaal. Dit biedt gebruikers een krachtige en eenvoudige labelingtool.

Dankzij de naadloze communicatie tussen labelmateriaal, labelprinter en labelontwerpsoftware krijgt u onmiddellijk de juiste labels, gaan er bijna geen labels verloren en is snelle identificatie op kantoor en op locatie mogelijk. Het maakt ook het foutloos printen van volledig gepersonaliseerde labelrollen mogelijk, die vooraf kunnen worden bedrukt met een logo of andere informatie.

De M610, M611 en M710 zijn beschikbaar via Brady’s wereldwijde netwerk van ervaren distributeurs en zullen de labelervaring van bedrijven in vele sectoren wereldwijd veranderen.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.