Dakdoorvoer voor platte daken op industriële gebouwen

Dakdoorvoer

Ben je als professionele dakdekker op zoek naar de hoogste kwaliteit dakdoorvoer voor platte daken op industriële gebouwen? Heb je maatwerk of advies nodig? Lees dan even dit artikel door.

Een vakman gaat altijd voor kwaliteit

Als professionele dakdekker ben je een vakman die perfect werk wil leveren waar de klant echt blij van wordt. Daar hoort ook de beste kwaliteit materialen bij, zoals de dakdoorvoer voor platte daken. Een dak op een industrieel gebouw is immers pas af wanneer ook de afvoeren, overlopen en ontluchting goed zijn aangebracht. Daarom is het verstandig om je onderdelen te betrekken bij een betrouwbare specialistische leverancier die zich focust op kwaliteit en verstand van zaken heeft.

De specialist in platte daken

Zo’n specialist is Werova uit de Gelderse plaats Vorden. Deze leverancier van dakdoorvoeren voor platte daken op industriële gebouwen heeft meer dan 30 jaren ervaring met het leveren van kunststof waterdichte dakdoorvoeren. De producten worden in eigen beheer uit hoogwaardig kunststof vervaardigd en geleverd aan de professionele dakdekkers. Bovendien levert de Gelderse specialist ook aan groothandels in diverse landen in elders in Europa. Binnen het assortiment afvoeren is er keuze uit diverse productgroepen waarbij elke afvoer in verschillende afmetingen en vijf verschillende kunststofmaterialen verkrijgbaar is, te weten: PVC, TPO, FPO, TPE en EPDM. Op de website kun je heel gemakkelijk en stap voor stap via de tool product samensteller aangeven welk model, materiaal en afmeting je nodig hebt. Dat stuur je vervolgens als aanvraag naar de leverancier die je een offerte zal doen toekomen.

Kwaliteit staat voorop

Of jij met je dakdekkersbedrijf nou een nieuwbouwproject, een verbouwing of een renovatie voor je rekening neemt, je wilt onder alle omstandigheden kwaliteit leveren en zorgen dat de daken die jij oplevert lang meegaan en langdurig waterdicht zijn. Een goed dak is namelijk van groot belang voor een goed en gezond leefklimaat binnen. De specialisten van Werova weten dat ook en daarom worden de dakdoorvoeren standaard geleverd met folie. Voor jou als specialist in dakbedekking heeft dat als groot voordeel dat je heel eenvoudig volgens de voorschriften de dakafvoeren kunt plaatsen en daarmee een hoogwaardige en duurzame dakdoorvoer creëert! Een industriële oplossing die minder kans geeft op lekkages en het loslaten van folie en kunststof dakdoorvoer. Zo lever jij kwalitatieve daken en heb je tevreden klanten in de proces- en productie-industrie.

Persoonlijk advies

Ook al ben jij een professional en heb je veel ervaring, er zijn misschien toch situaties waarvan je even niet weet hoe je deze moet aanpakken. Dan kun je bij de specialist in afvoeren van platte daken op industriële gebouwen terecht voor persoonlijk advies om samen met jou de beste oplossing voor jouw opdracht te vinden en daarmee de klant blij en tevreden te maken. 

Maatwerk

Blijkt uit het advies dat er voor jouw klus geen standaardoplossing is, dan kun je altijd gebruikmaken van de maatwerkoplossingen van de specialist. Om de mogelijkheden te bespreken kun je altijd advies opnemen via email of telefonisch.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.