Conrad Electronic Benelux legt focus op automatisering

Industrie 4.0 Conrad Electronic Benelux

Het tweede kwartaal van 2021 is voor Conrad Electronic Benelux een periode volledig toegewijd aan automatisering. Op het Conrad Sourcing Platform kunnen B2B-klanten kiezen uit een uitgebreid en diep assortiment van meer dan 240.000 automatiseringsproducten en bijbehorende diensten. Het aanbod strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder besturing, pneumatiek, aandrijvingen, schakelen, signaleren en communicatie. Hiermee biedt Conrad Electronic Benelux een complete dekking van technische bedrijfsbehoeften.

Conrad Electronic Benelux Sourcing Platform: Een breed scala aan diensten

Ralf Bühler, CEO van Conrad Electronic, benadrukt de voordelen van het Conrad Sourcing Platform: “Het platform biedt niet alleen een breed en groeiend productaanbod, maar ook aangepaste diensten om onze B2B-klanten optimaal te ondersteunen. Klanten kunnen ons op traditionele wijze benaderen, maar we bieden ook maatwerk voor omnichannel-toegang in de digitale wereld.”

Conrad Electronic Benelux streeft ernaar het inkoopproces te versnellen, van de webshop en Conrad Smart Procure (CSP) voor kleine en middelgrote bedrijven tot grote ondernemingen en concerns via ERP-systemen en eKatalog. Bühler voegt toe: “Het Conrad Sourcing Platform biedt elke onderneming een passende elektronische inkoopoptie die de inkoopprocessen transparanter en efficiënter maakt.”

Individuele aanbiedingsservice

Als sterke partner in automatisering voorziet Conrad industriële onderhoudsorganisaties, speciale machinebouwers en productiebedrijven van alle reserve- en slijtageonderdelen die nodig zijn voor onderhoud, reparaties en regulier gebruik van installaties en machines. B2B-klanten hebben de keuze uit een breed scala aan merken zoals Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components en Lapp.

Het productaanbod omvat alles van pneumatische producten, PLC’s, industriële sensoren, voedingen, relais, industriële kabels en connectoren tot gereedschap, test- en meetinstrumenten voor automatisering en verbruiksmateriaal.

Onderwijssector en nascholing profiteren

Het Conrad Sourcing Platform is niet alleen gericht op de traditionele industrie. Ook onderwijs- en nascholingsinstellingen, evenals hogescholen, kunnen profiteren van het brede aanbod.

B2B-klanten van Conrad Electronic Benelux kunnen gebruik maken van een individuele aanbiedingsservice en termijnbestellingen plaatsen, waardoor ze vooruit kunnen plannen en goederen op afroep kunnen ontvangen. Daarnaast biedt Conrad extra productdiensten aan, zoals professionele kabel- of slangmeetservices en kabelassemblagediensten.

Klantgericht en flexibel

De flexibiliteit van Conrad Electronic Benelux blijkt duidelijk uit de beschikbare services en aangeboden producten. De mogelijkheid om termijnbestellingen te plaatsen en producten op afroep te ontvangen, biedt bedrijven de mogelijkheid om beter te plannen en te anticiperen op toekomstige behoeften. Het platform is ontworpen om de klantervaring te verbeteren en de efficiëntie van het inkoopproces te verhogen. De persoonlijke aanbiedingsservice die Conrad biedt, benadrukt het streven om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Deze aanpak wordt ondersteund door een reeks diensten, zoals de professionele kabel- of slangmeetservice en de kabelassemblageservice, die allemaal zijn ontworpen om het inkoopproces te vergemakkelijken en te versnellen.

Het brede assortiment van Conrad, dat meer dan 240.000 automatiseringsproducten omvat, is een van de meest uitgebreide in de sector. Bovendien omvat het assortiment producten van gerenommeerde merken zoals Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components en Lapp. Dit brede en diepe aanbod benadrukt de toewijding van Conrad om een one-stop-shop te zijn voor technische bedrijfsbehoeften.

Conrad Electronic Benelux

De inzet van Conrad Electronic Benelux voor automatisering in het tweede kwartaal van 2021 benadrukt het streven van het bedrijf om voorop te lopen in technologische innovatie. Met de continue uitbreiding van het Conrad Sourcing Platform en de toewijding aan klantenservice, toont Conrad aan een betrouwbare partner te zijn in het voldoen aan de technische bedrijfsbehoeften van B2B-klanten. Door te investeren in automatisering en het verbeteren van de efficiëntie van het inkoopproces, bevestigt Conrad zijn status als toonaangevende leverancier van technologische producten en diensten in de Benelux.

Meer informatie over Conrad

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Linkedin5

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.