Hiflex introduceert het Exor eX200 bedienpaneel

Exor eX200 bedienpaneel

Onlangs introduceerde Hiflex het EXOR eX200 bedienpaneel (HMI) in de markt van industriële automatisering. Dit paneel biedt een goede balans tussen eenvoud en geavanceerde functionaliteit, en positioneert zich als een interessante tool voor diverse industriële toepassingen. De EXOR eX200 is namelijk ontworpen om de kloof te dichten tussen eenvoudige en high-end bedienpanelen. Met een nadruk op gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid, vormt dit bedienpaneel een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een kostenefficiënte en krachtige HMI-oplossing.

Een van de meest opvallende kenmerken van het EXOR eX200 bedienpaneel is de krachtige 64-bit quad-core processor. Deze processor garandeert snelle en nauwkeurige besturing van industriële processen, waardoor het paneel geschikt is voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen.

Daarnaast ondersteunt het bedienpaneel een breed scala aan communicatieprotocollen en interfaces, zoals Ethernet, Modbus, Profinet en een ingebouwde CAN-poort. Dit maakt een naadloze integratie met bestaande systemen mogelijk, wat van groot belang is voor de optimalisatie van industriële processen.

EXOR eX200 en het Corvina Cloud Platform

Een ander belangrijk voordeel van het eX200 bedienpaneel is de compatibiliteit met het Corvina Cloud Platform. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig een VPN-verbinding opzetten en data uploaden voor het creëren van innovatieve dashboards. Dit draagt bij aan een verbeterde monitoring en analyse van industriële processen.

De gebruiksvriendelijke touchscreen interface van het bedienpaneel biedt eenvoudige toegang tot essentiële functies en instellingen. Dit resulteert in een vlotte en efficiënte bediening, ongeacht de technische achtergrond van de gebruiker. Bovendien is het paneel gebouwd om te presteren in veeleisende industriële omgevingen. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale uitvaltijd en is erg belangrijk voor de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Robuust bedienpaneel

Op het gebied van beveiliging stelt het bedienpaneel niet teleur. Het paneel beschikt over robuuste beveiligingsfuncties die beschermen tegen cyberdreigingen en ongeautoriseerde toegang, waardoor kritieke systemen veilig blijven.

“Bij Hiflex streven we ernaar om oplossingen te bieden die zowel efficiënt als innovatief zijn,” zegt Remco Schenk, marketingmanager van Hiflex. “Met de introductie van de EXOR eX200 bieden we onze klanten een bedienpaneel dat de perfecte balans biedt tussen eenvoud en geavanceerde functies. Dit maakt de EXOR eX200 tot een waardevolle aanvulling op de EXOR productlijn en een krachtige tool voor de industrie.”

Meer informatie over de EXOR eX200

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.