Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online inventarisatie voor nieuw agro robotiseringsproject

17 januari 2023 van 19:30 tot 21:00

Om de ontwikkeling en innovatie te versnellen en de samenwerking te vergroten gaan we een nieuw OPZuid project opstarten op het gebied van robotisering in de agrosector. Samen met u kijken we graag naar de kansen en mogelijkheden voor het formuleren van een projectvoorstel. Wij nodigen u daarom uit voor de online inventarisatiebijeenkomst op 17 januari van 19.30 – 21.00 uur.

Wereldwijd staat de agrosector in de komende jaren voor enorme uitdagingen. Uitdagingen die oplossingen vragen op het gebied van automatisering, robotisering en data. De vraag naar deze oplossingen biedt enorme (internationale) businesskansen voor de roboticasector in Nederland.
 
Tijdens deze interactieve sessie kijken we samen met u naar passende invalshoeken en projectmogelijkheden hoe (uw) technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de uitdagingen binnen de agrosector.
 
Heeft uw bedrijf een specifiek probleem (agro of technisch) of heeft u een oplossing ontwikkeld? Dan geven wij u graag het podium tijdens deze sessie. Neem hiervoor contact op met Elvis Bajric (elvis.bajric@hightechnl.nl of 06-19912193). Voor deelname aan deze sessie kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier.

Achtergrond
De ontwikkeling van deze robotica vraagt een combinatie van systeemontwerp met verschillende andere disciplines, als sensoring, AI, vision, handling, etc. Daarnaast is het van belang om de mens-machine interactie goed te integreren. In Nederland hebben we alle expertise en kennis in huis om internationaal koploper te worden op het gebied van robotisering voor de agrosector.

Gegevens

Datum:
17 januari 2023
Tijd:
19:30 tot 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hollandrobotics.com/agenda/nieuw-opzuid-project-robotisering-agro-sector-online-inventarisatie/

Organisator

Holland Robotics
Telefoon:
088 – 5554333
Bekijk de site van Organisator
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl