Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LBC bouwt nieuwe Tank Terminal – van smart Commissioning tot smart Maintenance

24 mei 2022 van 13:30 tot 14:00

LBC Tank Terminals Group richt zich momenteel op de uitbreiding van hun Rotterdam-locatie in het Botlek-gebied van Rotterdam. Het doel van het project, dat bekend staat als ‘Rainbow’, is om de huidige capaciteit te verdrievoudigen en om de veiligste en meeste efficiënte terminal in de Rotterdamse haven te worden. Er worden niet alleen 16 gloednieuwe roestvrijstalen, verwarmde en geïsoleerde chemische opslagtanks met een capaciteit van 36.000 cbm geplaatst met alle benodigde meetinstrumentatie en nieuw proces automatiseringssysteem, maar tevens wordt er optimaal gebruik gemaakt van digitalisatie om deze te vertalen naar slimme werkprocessen met als doel om te komen tot een conditie gebaseerde en voorspellende onderhoudsstrategie.
Andre Leeuwis – Regional EI&A Manager van LBC zal kansen en mogelijkheden presenteren om te komen tot slimme en effectieve werkprocessen voor de commissioning en start-up van de nieuwe Tank Terminal en welke uitdagingen zij hiervoor overwonnen hebben. Jaap Westeneng van Endress+Hauser zal aansluitend vervolgstappen presenteren om te komen tot een conditie gebaseerde en voorspellende onderhoudsstrategie voor de LBC smart Tank Terminal.

Door André Leeuwis, Endress+Hauser B.V.

Locatie

Hart van Holland
Nijkerk, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
Bekijk de site van Organisator
Industriekalender logo Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl