Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Pitch Ontbijt | MKB010>>Next | Safety & Health @ Work

6 oktober 2022 van 07:30 tot 22:00

Wat werkt er beter voor een veilige werkplek? Het opstellen van regels en strafmaatregelen of zorgen dat de collega’s inzicht hebben in de aanwezige risico’s en het proces?

Op donderdag 6 oktober 2022 werken we tijdens een hybride kennisevent de stelling uit dat Kennis en Bewustzijn de beste Preventietools zijn. Het evenement vindt plaats in het beursvloertheater van Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy en wordt ook online uitgezonden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door EU-OSHA, het agentschap van de Europese Unie dat voorlichting geeft over veiligheid en gezondheid op het werk en sluit aan bij de campagnes over fysieke belasting en werken met kankerverwekkende stoffen. Bij deze bijeenkomst kijken we breder; Hoe krijg je mensen betrokken bij hun eigen veiligheid, zijn er cultuurverschillen tussen sectoren, wat is het effect van training en hoe zorgen we met zijn allen dat we de veiligste industrie van Europa hebben?

Laat je inspireren met de pitches. Het ontbijt staat voor je klaar en er is ruimte voor interactie, Q&A en het maken van nieuwe connecties.
Schrijf je in deze link en wij verwelkomen je graag bij het Pitch Ontbijt.

 

Het programma

07.30 uur Inloop
08.00 uur Welkom door iTanks
08.05 uur Pitches
08.30 uur Ontbijt en netwerken
09.30 uur Verwacht einde evenement

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
07:30 tot 22:00
Evenement Tags:
,
Site:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/90736
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl