Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe bouw je een goed Industrieel Ethernet Netwerk – usecase van een klant

14 maart 2023 van 14:00 tot 14:30

De productie staat tegenwoordig onder een vergrootglas. We willen alles weten. We willen weten wat en hoeveel we produceren: Wat was het stroom-, water-, luchtverbruik – liefst ook de CO2 uitstoot. Steeds meer koppelingen zijn er daarom nodig van de IT naar OT.
Daarnaast neemt de druk tot het bouwen van een veilig en hackerbestendig network toe. Niemand wil dat zijn gegevens op straat komen te liggen of dat zijn data ge-encrypt wordt en er losgeld betaald dient te worden. De eisen aan een netwerk worden daarom steeds strenger.

Het opzetten van een netwerk die alle eisen voldoet valt nog niet mee. Tijdens deze lezing gaan we hier door middel van een usecase verder op in. We gaan – technisch gesproken – dieper in op wanneer en hoe te routeren, het opzetten van Vlans ‘layer 2 en layer 3’ en wanneer zou je ‘access control service’ moeten implementeren en het juist instellen van de firewall van ‘acces’ routers zou ook niet verkeerd zijn.

Marcel Tuit, Weidmüller

 

Gegevens

Datum:
14 maart 2023
Tijd:
14:00 tot 14:30
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/industrialethernet/seminarprogramma-2023/

Locatie

De Basiliek, Veenendaal
Wiltonstraat 56
Veenendaal, 3905 KW
Bekijk de site van Locatie
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl