Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

High Tech NL te gast bij ZEISS

16 juni 2022 van 15:00 tot 18:00

Namens organiserend lid Carl Zeiss | ZEISS Nederland nodigen wij u van harte uit om op donderdag 16 juni 2022 samen met andere leden een bezoek te brengen aan dit bedrijf. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij ZEISS.

Innovatie is bij ZEISS op het lijf geschreven
ZEISS plaats innovatie altijd in de context van de samenleving als geheel. Doel van alle innovaties is dat ze een toegevoegde waarde hebben en de toekomstige klantbehoeften met betrekking tot producten, diensten, oplossingen en bedrijfsmodellen vervullen. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten, wat lang een speerpunt was, maat ZEISS tegenwoordig ook nieuwe soorten businessmodellen en management mogelijk.

Optische technologieën zijn belangrijk in de biowetenschappen, geneeskunde, IT, telecommunicatie, de automobiel- en consumentenindustrie, evenals in vele andere gebieden. Innovatie maakt deel uit van de ZEISS-strategie en is bepalend binnen de bedrijfsidentiteit. Het vormt de basis van de groei van ZEISS corporate. Om deze reden investeert ZEISS 11 procent van de omzet in onderzoek en ontwikkeling. De R&D van ZEISS werkt er hard aan om de sterke positie op het gebied van technologie voortdurend te verbeteren.

Gegevens

Datum:
16 juni 2022
Tijd:
15:00 tot 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hightechnl.nl/agenda/high-tech-nl-te-gast-bij-carl-zeiss/

Locatie

ZEISS Breda
Graaf Engelbertlaan 75
Breda, 4837 DS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Holland HighTech
Telefoon:
+31 (0)30 - 600 13 28
E-mail:
Bekijk de site van Organisator
Industriekalender logo Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl