Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Digitaliseren in de praktijk!

28 maart 2023 van 08:30 tot 29 maart 2023 van 16:00

KROHNE Academy organiseert op 28 en 29 maart 2023 in samenwerking met SAMSON REGELTECHNIEK, SCHNEIDER ELECTRIC, FOCUS-ON en PHOENIX CONTACT enkele seminars, met als thema “Digitaliseren in de praktijk”.

Digitalisering is een belangrijk terugkerend thema in de procesindustrie. Door nieuwe digitale technologieën in te zetten kan er efficiënter worden geproduceerd, kan er betere tracking & tracing plaatsvinden, kan er veel efficiënter maintenance plaatsvinden. De lijst met voordelen is groot. De lijst met nadelen is veel korter: digitalisering vereist een initiële investering, maar die wordt in de regel snel weer terugverdiend. Digitale technologie vereist daarnaast een sluitende cybersecurity, maar ook dat is te overzien. Bovendien wordt de industrie steeds meer verplicht om zich te confirmeren aan standaarden met betrekking tot cybersecurity.

Een ander terugkerend thema, is de arbeidsmarkt. In de technische sector wordt het steeds moeilijker om aan personeel te komen. Daarnaast is de industrie ook nog eens een buitengewoon dynamische sector. ‘Leven lang leren’ is dan ook een term die inmiddels breed gedragen wordt. Door personeel te blijven laten ontwikkelen, zorg je er niet alleen voor dat mensen mee kunnen komen in nieuwe ontwikkelingen in de sector, maar wordt de arbeidsvreugde ook significant vergroot.

De KROHNE Academy gaat precies over bovenstaande thema’s: Digitaliseren in de praktijk. Na een dag met praktische en inspirerende thema’s over digitalisering, wordt u geprikkeld om na te denken over digitalisering in uw eigen werkomgeving. En dat is precies wat ‘leven lang leren’ in de praktijk betekent.

Meet- en regeltechnische aspecten, Asset Management, cyber security, digitalisering, digital field services, diagnostiek en datatransmissie is slechts een greep uit de onderwerpen die worden gepresenteerd door de experts en specialisten uit de markt.
De Academy richt zich op (plant)managers en engineers die zich bezighouden met instrumentatie, automatisering, onderhoud en productieprocessen in de procesindustrie.

Gegevens

Begin:
28 maart 2023 van 08:30
Einde:
29 maart 2023 van 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://nl.krohne.com/nl/services/training/academy/digitaliseren-in-de-praktijk

Organisator

KROHNE Nederland
Telefoon:
+31 (0)78 630 620 0
E-mail:
academy.nl@krohne.com
Bekijk de site van Organisator
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl