Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aerospace Tech Week

29 maart 2023 van 09:00 tot 30 maart 2023 van 17:00

De Aerospace Tech Week is een van ’s werelds toonaangevende evenementen voor ruimtevaartbedrijven en luchtvaartmaatschappijen om de systemen en oplossingen te verzamelen, bespreken en ontwikkelen die nodig zijn voor de veranderende eisen van de commerciële luchtvaart- en defensie-industrie.

Sluit je aan bij 1250 professionals uit de zes focusgebieden: Avionics, Connected Aircraft, Aerospace Testing, Flight OPS IT, MRO IT en Future Airborne Capability Environment (FACE). De show brengt u de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van vliegtuigconnectiviteit (lucht-naar-grond en neus-naar-staart), IoT, Big data, e-Enablement van luchtvaartmaatschappijen, vluchtuitvoeringssoftware, brandstofefficiëntie, weergegevens, MRO-software, digitale transformatie, AI , M2M, regelgeving, beleid, technische SES en uitdagingen van de volgende generatie voor avionica, plus de testsystemen die worden gebruikt bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van alle commerciële en militaire vliegtuigen (zowel hardware als software).

Gegevens

Begin:
29 maart 2023 van 09:00
Einde:
30 maart 2023 van 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://nag.aero/event/aerospace-tech-week-2023/

Locatie

MOC Munchen
Lilienthalallee 40
München, 80939 Duitsland
Bekijk de site van Locatie
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl