Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AutomationFriends – Klimaatbestendig Waterbeheer (tip)

20 oktober 2022 van 14:00 tot 17:00

Nederland zet sinds mensenheugenis slimme technieken in om het water in ons land beheersbaar en beschikbaar te houden. De huidige uitdaging hierbij is om te zorgen dat we de weersextremen en de daaruit voortkomende overlast op een duurzame en toekomstbestendige manier op kunnen vangen.

Innovatieve technieken moeten ons daarbij helpen. Denk aan het verzamelen en analyseren van gegevens om op basis daarvan de juiste acties te ondernemen. Of aan het gebruiken van informatie van derden om hiermee de juiste voorbereidingen te treffen. Wat moet je dan wel doen, en wat juist niet? Moeten we dan helemaal opnieuw beginnen, of kunnen we daarbij ook gebruik maken van huidige automatiseringssystemen? En hoe zorgen we er voor dat deze systemen duurzaam, schaalbaar en toekomstbestendig zijn?

Deze vragen staan centraal tijdens de #AutomationFriends themadag van Mitsubishi Electric, ICONICS en Prodek op 20 oktober 2022.

Tijdens deze workshop zal o.a. Royal Haskoning een lezing houden over hun visie op de Waterwereld. Daarnaast zal Kienia een presentatie geven over IT en OT, waar zit de uitdaging? Ook Mitsubishi Electric zal aan de hand van een praktijkcase een beeld geven wat er allemaal komt kijken bij een migratieproces. Tenslotte geven ICONICS en Prodek gezamenlijk een presentatie over datagestuurde oplossing bij Scottish Water welke bijdragen aan diepgaande inzichten en betere diagnoses. Tevens zijn er enkele tabletops van partners waar diverse innovaties getoond zullen worden.

Het event is bedoeld voor eindgebruikers, waterschappen, installateurs, adviseurs en pompen/apparatenbouwers in de waterwereld. Het seminar begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn waarna er, onder het genot van een hapje en drankje, nagepraat kan worden.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2022
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-automationfriends-klimaatbestendig-waterbeheer-370514648287

Locatie

Harderwijk, Van der Valk hotel
Bekijk de site van Locatie
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl